Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_16

A Blikk is segített az ÁlomÉpítőknek - 2011.11.30.

A Blikk is segített létrehozni a Nappali Autista Otthont, ahol a 18 év feletti, már nem tanköteles autisták tölthetik a nappalokat. Az iskolákban ugyanis megfelelő férőhely híján csak a 18 év alatti rászorulók kapnak lehetőséget arra, hogy hasznosan töltsék el mindennapjaikat.

alomepitok_hir_15

Egy édesanyának és sorstársának segített az Álomépítők - 2011.11.17.

Egyik nehézség után a másikkal kellett megküzdenie Rolkó Zsuzsának, aki beteg kislányával magára maradt, mert férje elhagyta őket. A nehéz helyzetben élő édesanyának és sorstársának az Álomépítők csapata segített.

alomepitok_hir_14

11 éves fiú segített a családján - 2011.11.11.

Milán (11) apukája Afganisztánba akart menni, hogy végre igazi otthont teremthessen családjának, ám a kisfiú elintézte maguknak az álomházat. Levelet írt a legnagyobb titokban azoknak, akiknek munkaköri kötelessége az álomépítés.

alomepitok_hir_13

Otthonra lelt a nyolcgyermekes anya - 2011.11.04.

Végre saját szobában alhat Vivien(18), akinek fiatal kora ellenére szörnyű kórral kell szembe néznie. A lányt egyszer már megoperálták, ám a betegség kiújult. Amikor már úgy tűnt, minden remény elveszett, akkor érkezett meg a segítség, ami megváltoztatta a család életét.

alomepitok_hir_12

A csapat ezúttal egy gyerekeit egyedül nevelő asszonyon segít - 2011.10.27.

Sarolta négy gyermeke sokáig élt rettegésben az agresszív férj miatt, míg évgül az asszony nem bírta tovább nézni, hogy a férfi nem csak őt, de a gyerekeket is megveri, ezért velük együtt elszökött.

alomepitok_hir_11

Hat gyereknek építettek új otthont az ÁlomÉpítők - 2011.10.21.

A család összetartott, a nagyobb gyermekek lemondtak a titkon dédelgetett vágyaikról. Amikor a legkevésbé számítottak rá, akkor érkezett a segítség: egy napon bekopogott hozzájuk a VIASAT3 csatorna Álomépítői, akik addig küzdöttek, míg összehozták apát és gyermekeit.

alomepitok_hir_10

A tündérmesék folytatódnak - 2011.10.04.

A Viasat3 ÁlomÉpítők című műsorának csapata az előző évad sikerén felbuzdulva újra munkához látott. Idén újabb tíz elkeseredett, otthonukat elvesztett családnak adnak lehetőséget egy új, szebb, békésebb életre.

alomepitok_hir_9

Kutricából mentették ki Éváékat az ÁlomÉpítők - 2010.11.08.

Ócsalános - Kicsinosított disznóólban élt hét évig Kiss Éva lányával, Szandival. Lakhelyüket elvitte az árvíz, de a takaros kutricában boldogok voltak, míg ki nem derült: Éva nagybeteg. Ám jött áldás is, az Álomépítők csapata új házzal lepte meg őket.

alomepitok_hir_8

Öt gyereknek varázsoltak új otthont az ÁlomÉpítők - 2010.10.25.

Budapest - A legjobbkor jött a segítség Harcsás Veronikának (35) és öt gyermekének, akiket egyetlen szó nélkül hagyott el az édesapjuk. A három műsorvezető nyomban nekilátott, hogy új otthon és reményt teremtsen az elkeseredett és csúnyán cserben hagyott család számára.

alomepitok_hir_6

Penészes lyukból álomotthon - 2010.10.07.

Budapest - Kis híján meghiúsult az Álomépítők harmadik adása. Bár a csapat éjjel nappal, szinte alvás nélkül dolgozott, mégsem sikerült időben elkészülni a Kovács család számára varázsolt új otthonnal.

alomepitok_hir_5

Csodát tettek az ÁlomÉpítők Kemencén - 2010.10.01.

Sóstófalva - Kemence - A keserű könnyek helyére nehéz vállalkozás gondtalan mosolyt csalogatni, ám az ÁlomÉpítőknek sikerült! A csapat a Sóstófalván élő, kilenctagú Újpál család segítségére sietett, miután egy csaló miatt elveszítették otthonukat.

alomepitok_hir_4

Tancsa Peti egy nappal adás után hunyt el - 2010.09.28.

Üresen árválkodik Peti kuckója, mert kis lakója már soha többé nem tér haza. Tancsa Peti hosszú és hősies küzdelem után végül örökre megpihent, mindössze egy nappal azután, hogy sorsáról értesülhetett az ország.

alomepitok_hir_3

Az ÁlomÉpítők csodát varázsolt a Tancsa családnál - 2010.09.23.

Nemcsak a lakásokat, hanem az álmokat is újjáépíti a Viasat 3 csapata, az ÁlomÉpítők. A három műsorvezető arra vállalkozott, hogy kilátástalan sorsú családoknak adjon új reményt Elsőként a csodálatra méltó, de rengeteg megpróbáltatáson átesett Tancsa családnak segít.

alomepitok_hir_2

Összeálltak az ÁlomÉpítők - 2010.09.09.

A VIASAT3 szeptember 24-én, 21:30-tól mutatja be az Álomépítők című műsor első epizódját. A produkció célja, hogy nehéz helyzetben lévő családoknak segítsen, mégpedig úgy, hogy házukat, lakásukat élhetőbbé, szebbé varázsolja.

alomepitok_hir_1

Tragikus sorsú családokon segít az ÁlomÉpítők csapata - 2010.08.27.

Az Álomépítők című produkcióban nehézsorsú, reményvesztett családok kapnak lehetőséget az újrakezdésre. A műsor készítői az egész országot bejárva kerestek olyan családokat, akiknek valóban jól jön a segítség.

 

Copyright © 2024 - ÁlomÉpítők