Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők kivitelező - ETNA Kft.

ziszidisz_nikosz_kivitelezo
Cégnév:Etna Kft.
Iroda címe:1103 Budapest, Gyömrői út 132-136.
Cégjegyzékszám:01-09-161444
Adószám:10653472-2-42
 
Alapítás éve:1991
Profil:Tervezés, kivitelezés, belsőépítészet, tanácsadás
Tulajdoni viszony:100%-ban saját, magyar tulajdon
Ügyvezetők:Ziszidisz Alekosz, Ziszidisz Nikosz
 
E-mail cím:info@etnakft.hu
Honlapok:www.epites-felujitas.com, www.etnakft.hu

 
 

ETNA Kft. - cégtörténet

alomepitok_kivitelezo

Az Etna Kft. 1991-ben alakult az akkoriban 45 munkást foglalkoztató Vezúv Vegyesipari Kft. leányvállalataként. A rendszerváltás előtt cégünk jogelődje, 90%-ban állami beruházásokban vett részt, főleg a Fővárosi Gázműveknek és a Fővárosi Csatornázási Műveknek épített. Az évek során a legkülönfélébb kivitelezési problémákkal fordultak hozzánk, legyen az árvízvédelmi zsilip felújítás, csarnoképítés, emeletráépítés, targoncatároló vagy akár egy gázmérő hitelesítő kiépítése. A kivitelezési munkálatokat a lehető legkevesebb idő alatt kellett megoldanunk, hogy ne akadályozzuk a vállalatok mindennapi működését. Ez alatt a pár év alatt a gyors és pontos munkákra specializálódtunk.

Később, az állami cégeket felváltották a magáncégek, az új megrendelőink a bankok, biztosítók és a lakosság köreiből kerültek ki. A minőség minden más szempontnál nagyobb jelentőséget nyert, egyre többen érdeklődtek az egyedi kialakítású termékek iránt.

Napjainkban a generál kivitelezésen túlmenően építészeti és belsőépítészeti tervezéssel is foglalkozunk, így vevőkörünket sikerült a többszörösére szélesítenünk. Tervezőmérnökeink a kor elvárásainak megfelelően, a legújabb 3 dimenziós tervezőprogramok segítségével készítik el látványterveiket.

Jelenleg az Álomépítők műsor kiemelt partnerei vagyunk, melyben rászoruló családoknak nyújtunk segítséget otthonaik megszépítésében.

 
 

Etna Kft. - kiemelt referenciák

Referenciák melyek azt hívatottak igazolni, hogy miért is az Etna Kft. az ÁlomÉpítők műsor kivitelező partnere.

referencia_tetoter

Tetőr beépítés - Budapest VI. kerület

A Kmety György utcában található társasház felújítása, több volt pusztán kivitelezői feladatnál. Egy ilyen komoly múltra visszatekintő bérház sikeres rekonstrukciója felidézi a békebeli idők hangulatát.

referencia_iroda

Iroda felújítás - Budapest II. kerület

Tervezéssel és komplett kivitelezéssel együtt kevesebb, mint 5 hónap alatt elkészült az Édesvíz Kiadó új irodája, aminek építése során mintegy 100 ember fordult meg a munkahelyen.

referencia_biztosito

Biztosító felújítás - Budapest és környéke

Az Allianz Hungária az évek során számos fiók felújításával bízott meg minket. Mindannyian büszkék vagyunk rá, hogy többször is mi nyertük el az Allianz szakembereinek bizalmát.

referencia_kavezo

Kávézó kialakítás - Maglód

A maglódi Auchanban található Café Paradiso kávézó megrendelője komplett tervezéssel és kivitelezéssel bízott meg benünket. A határidő kötött volt, a tulaj az Auchan nyitásának napján már fogadhatta első vendégeit.

referencia_tervezes

Belsőépítészeti tervezések

A tervezés, arculattervezés az utóbbi években kiemelt hangsúlyt kapott nálunk. Cégünknél a tervezés kivitelezői szakértéssel történik, a kivitelezés pedig tervezői ellenőrzés mellet folyik.

 

Copyright © 2024 - ÁlomÉpítők