Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők lakásátépítések

ÁlomÉpítők 3.évad lakásátépítések

alomepitok3_kismaros

ÁlomÉpítők3 - 5. helyszín - Kismaros

A Horváth család mindhárom gyermeke magában hordozza a gyógyíthatatlan betegséget okozó gént, az izomsorvadás okozójának génjét. Nagy valószínűséggel mindhárman kerekesszékbe fognak kényszerülni. Most is elkell az ÁlomÉpítők segítsége.

alomepitok3_bugyi

ÁlomÉpítők3 - 4. helyszín - Bugyi

Éva több mint 10 éve egyedül neveli gyermekeit, egyik fia Bence hallás és látássérült. Sőt nemcsak gyerekeiről hanem szüleiről is neki kell gondoskodnia. Az ÁlomÉpítők ezúttal is a segítségükre siet.

alomepitok3_wekerle

ÁlomÉpítők3 - 3. helyszín - Wekerle telep

Ádám nyaktól lefele mozgásképtelen, lélegeztetőgép tartja őt életben. Ahhoz, hogy otthonában mindenhova odaférhessen a lélegeztetőgéppel komoly átalakításokra van szükség. Az ÁlomÉpítők ismét segítenek.

alomepitok3_ecser

ÁlomÉpítők3 - 2. helyszín - Ecser

Kati és Tamás hivatásos nevelőszülők. Saját súlyosan szívbeteg kislányuk mellett még három másikat is nevelnek. A legkisebbek hamarosan örökbe fogadhatók lesznek, de a szülők szeretnék, ha a család együtt maradna.

alomepitok3_keresztur

ÁlomÉpítők3 - 1. helyszín - Rákoskeresztúr

A hitelek megemelkedése miatt elveszítette otthonát és egy apró mobilházba kényszerült három gyerekével a 17. kerületi család. A legkisebb fiú Vajk ráadásul súlyosan megbetegedett, az ÁlomÉpítők mindezt nem hagyhatják.

ÁlomÉpítők 2.évad lakásátépítések

alomepitok2_budakalasz

ÁlomÉpítők2 - 10. helyszín - Budakalász

A kilenc tagú család budakalászi ház teljesen leégett. A hat gyermeket családtagoknál és szomszédoknál helyeztek el. Az ÁlomÉpítők a segítségükre sietett és közös erővel újjávarázsolták a család régi otthonát.

alomepitok2_tata

ÁlomÉpítők2 - 9. helyszín - Tata

A legszebb karácsonyi ajándékot kapta a Rigó család péntek este. Az Álomépítők jóvoltából egy 150 négyzetméteres, négyszobás gyönyörű lakást vehettek át Tata új lakóparkjában.

alomepitok2_bp_19ker

ÁlomÉpítők2 - 8. helyszín - Budapest XIX. kerület

Ezúttal egy kispesti családdal ismerkedhetünk meg. Az ÁlomÉpítők újjávarázsolta az otthonukat, és a Helyi Téma munkatársai is kétkezi munkával, valamint ajándékokkal támogatták a rászoruló családot.

alomepitok2_bp_21ker

ÁlomÉpítők2 - 7. helyszín - Budapest XXI. kerület

Az ÁlomÉpítők ezúttal a Nappali Autista Otthon felépítésében segít ahol a 18 év feletti, már nem tanköteles autisták tölthetik a nappalokat. Az eredmény nem maradt el: a régi, kopott központra rá sem lehet ismerni.

alomepitok2_gomba

ÁlomÉpítők2 - 6. helyszín - Gomba

Az ÁlomÉpítők ezúttal egy Gombán élő család aprócska házikóját újítja fel. Zsolt és családja a nehéz körülmények ellenére mindig vidám és boldog. Vérszerinti gyermekeik mellett olykor nevelőszülőként otthonukba fogadnak szerencsétlen sorsú árvákat is.

alomepitok2_bp_12ker

ÁlomÉpítők2 - 5. helyszín - Budapest XII. kerület

Egyik nehézség után a másikkal kellett megküzdenie Zsuzsának, aki beteg kislányával magára maradt, mert férje elhagyta őket. A nehéz helyzetben élő édesanyának és sorstársának az Álomépítők csapata segített.

alomepitok2_fehervar

ÁlomÉpítők2 - 4. helyszín - Székesfehérvár

Milán (11) levelet írt a legnagyobb titokban azoknak, akiknek munkaköri kötelessége az álomépítés. A mit sem sejtő család meglepetése határtalan volt, amikor megtudták: omladozó viskójukból hamarosan meghitt családi fészket varázsol az ÁlomÉpítők.

alomepitok2_kunbaracs

ÁlomÉpítők2 - 3. helyszín - Kunbaracs

Viviennek (18) szörnyű kórral kell szembenéznie. Egyszer már megoperálták, de betegsége sajnos kiújult. Amikor már úgy tűnt, minden remény elveszett, akkor érkezett meg a segítség, ami megváltoztatta a család életét.

alomepitok2_bp_8ker

ÁlomÉpítők2 - 2. helyszín - Budapest VIII. kerület

Újabb családon segít az ÁlomÉpítők csapata. Ezúttal Saroltának és négy gyerekének egy budapesti, Blaha Lujza térhez közeli otthon átalakításával adnak esélyt az újrakezdésre és egy boldogabb életre.

alomepitok2_bajot

ÁlomÉpítők2 - 1. helyszín - Bajót

Idén elsőként egy olyan családnál építünk álmokat ahol már évek óta nincsen édesanya. A gyerekek nem sejtik, hogy valahol egy ház épül nekik, méghozzá az édesapjuk közelében.

ÁlomÉpítők 1.évad lakásátépítések

molnar_csalad

ÁlomÉpítők - 10. helyszín - Igal

Igal - Molnár Katalin és holland élettársa 11 gyereket nevelnek lakhatatlan körülmények között. Az ÁlomÉpítők csapata ezúttal is a segítségükre siet, ismét egy álom válik valóra.
 

poos_csalad

ÁlomÉpítők - 9. helyszín - Ónod

Ónod - A Poós családnak mindenét elvitte az árvíz, nem sok reményük maradt az újrakezdésre. Szerencséjükre rájuk talál az ÁlomÉpítők csapata és egy teljesen új otthont varázsol számukra. Ismét egy álom válik valóra.

kiss_csalad

ÁlomÉpítők - 8. helyszín - Újbarok

Újbarok - Szakáts Zita édesanyjával és két fiával egy omladozó házban él, szakértők szerint az egész épület hamarosan összeomlik. Zita jelenleg munkanélküli, kisebbik fia, Tamás pedig súlyos beteg, így önerejükből esélyük sincs egy új otthonra.

kiss_csalad

ÁlomÉpítők - 7. helyszín - Ócsanálos

Ócsanálos - Kicsinosított disznóólban élt hét évig Kiss Éva lányával, Szandival. Lakhelyüket elvitte az árvíz, de a takaros kutricában boldogok voltak, míg ki nem derült: Éva nagybeteg. Ám jött áldás is, az Álomépítők csapata új házzal lepte meg őket.

gorbicz_csalad

ÁlomÉpítők - 6. helyszín - Budapest, Óbuda

A kis Cosmin, alkatánál fogva nehezen birkózik meg az átlagos méretű emberekre szabott tárgyakkal és berendezésekkel. Az ÁlomÉpítők csapatának jóvoltából azonban ezt követően egy méretére szabott otthonban élhet tovább.

harcsas_csalad

ÁlomÉpítők - 5. helyszín - Budapest, Csepel

A legjobbkor jött a segítség Harcsás Veronikának és gyermekeinek, akiket egyetlen szó nélkül hagyott el az édesapjuk. A három műsorvezető nyomban nekilátott, hogy új otthon és reményt teremtsen az elkeseredett és cserben hagyott család számára.

endrefalva

ÁlomÉpítők - 4. helyszín - Endrefalva

Ezúttal Edrefalvára látogatott az ÁlomÉpítők csapata, ahol egy iskolát mentett meg. Az intézmény az árvíz és a pénzhiány miatt szeptemberben nem tudott megnyitni. 147 gyermek maradt iskola nélkül.

kovacs_csalad

ÁlomÉpítők - 3. helyszín - Budapest, Margit körút

Andrea és férje Zsolt 5 gyermekével él a 2. kerületben egy 47nm-es, egyszobás lakásban. A lakás penészes, salétromos, befolyik a szennyvíz, mindenük szétrohadt, a ruháik is penészesek.

ujpal_csalad

ÁlomÉpítők - 2. helyszín - Kemence

A kilenctagú család egy évvel ezelőtt vásárolt részletre egy házat, bízva abban, hogy ez egy végleges megoldás lesz számukra. A házat elárverezi a bank, mert az előző tulajdonos hitelt vett fel rá, és nem fizette vissza.

tancsa_csalad

ÁlomÉpítők - 1. helyszín - Budapest, Orczy út

Az első részben szereplőknek nem csupán szegénységgel, rossz körülményekkel kell megküzdeniük, hanem egy olyan család lelkébe kell visszacsempészniük a boldogságot, akik sokszor azt gondolják, nincs tovább.

 

Copyright © 2024 - ÁlomÉpítők