Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_16

A Blikk is segített az ÁlomÉpítőknek - 2011.11.30.

A Blikk is segített létrehozni a Nappali Autista Otthont, ahol a 18 év feletti, már nem tanköteles autisták tölthetik a nappalokat.

Az iskolákban ugyanis megfelelő férőhely híján csak a 18 év alatti rászorulók kapnak lehetőséget arra, hogy hasznosan töltsék el mindennapjaikat.

Ez azonban nem lesz többé így, mert az ÁlomÉpítők egy teljes emeletet építettek a "nagyoknak". Ebben a Völgy utcai kis otthonban eddig 20 különböző fogyatékkal élő gyermeket láttak el.

Ehhez azonban rengeteg segítő kézre volt szükség, amely hamarosan meg is érkezett. A nemes feladatra természetesen a Blikk munkatársai is első szóra siettek segíteni: kollégáink lelkesen segítettek, festették a kerítést, takarítottak, pókhálót szedtek.

Az eredmény nem maradt el: a régi apró és kopott központra rá sem lehet ismerni: csodás új külsőt és belsőt varázsolt a Viasat3 ÁlomÉpítők csapata, kiegészülve a megszámlálhatatlan önkéntessel.

- Bevallom, nehéz volt összehangolni a munkát, sokszor ütköztünk akadályokba - mondta Nikosz, az ÁlomÉpítők mérnöke. - Ám amikor a leendő lakók megpillantották új helyüket, azonnal elfelejtettünk minden problémát és bosszúságot: olyan tiszta és őszinte öröm ült ki a srácok arcára, amire egész életemben emlékezni fogok.


A hír forrása: Blikk.hu

 

Copyright © 2024 - ÁlomÉpítők