Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_13

Otthonra lelt a nyolcgyermekes anya - 2011.11.04.

Kunbaracs - Végre saját szobában alhat Vivien(18), akinek fiatal kora ellenére szörnyű kórral kell szembe néznie. A lányt egyszer már megoperálták, ám a betegség kiújult. A lelket édesanyja, Katalin és hét testvére tartja a sok szenvedésen átesett Vivienen. Amikor már úgy tűnt, minden remény elveszett, akkor érkezett meg a segítség, ami megváltoztatta a család életét.

Vivi anyukája, Katalin szülők nélkül nőtt fel, így egyetlen dolgot tudott biztosan: ő nagyon jó édesanya szeretne lenni. A gyermekek jöttek is szép sortjában, ám az asszonynak a férfiakkal nem volt szerencséje, így végül egyedül maradt a lurkókkal. Az asszony azonban nem adta fel az álmát, igyekezett mindent megteremteni a kicsik számára. Akkor sem habozott, amikor az élet az útjába sodort egy lánykát, aki elvesztette a szüleit. Azonnal magához vette a gyermeket, így a kis csapat kilenc fősen próbált ettől fogva boldogulni és boldogan élni.

A sors azonban újabb megpróbáltatások elé állította Katalint, amikor az albérletük három éve leégett, és mindenük odalett. A kunbaracsi polgármester felajánlotta nekik az ottani pedelluslakást, így odaköltöztek. Az iskolát azonban be kellett zárni, így a lakhatásuk is veszélybe került. Ekkor jött a hír, Vivien agydaganata kiújult.

A bajban végül a Viasat3 csapata, az ÁlomÉpítők lépett a színre és kezébe vette a család sorsának alakulását. A polgármester a Vöröskereszt segítségével Katalinék rendelkezésére bocsájtotta a pedelluslakást, az ÁlomÉpítők pedig kívül-belül kipofozták, az erősen lelakott épületet, sőt, egy újabb emelettel és terasszal is bővítették, így végül valódi otthont varázsoltak az egykori iskolagondnoki házból.

- Természetesen mindenkit kifaggattunk, mire vágyik a család a legjobban és úgy rendeztük be a szobákat, hogy a gyerekek azonnal magukénak érezzék a saját kis birodalmukat - mondta Kate, a műsor belsőépítésze.

A család nem volt hálátlan: saját költésű dalukkal szereztek a műsor vezetőknek és az építők csapatának igencsak megható pillanatokat.


A hír forrása: Blikk.hu

 

Copyright © 2024 - ÁlomÉpítők