Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hozzászólások

 
További oldalak:  <<  1  >>
 
Szerkesztő  2014.02.17. 13:38 
Tisztelt Ifj.Kovács András! 
 
Köszönjük elismerő szavait. 
A műsorban látott PVC burkolatokról a www.expona.hu oldalon kaphat bővebb tájékoztatást. 
 
 
Üdvözlettel, 
ÁlomÉpítők csapata
 
Kovács András  2014.02.15. 08:00 
Tisztelt Álomépítők, 
 
Gratulálok a műsorhoz. Több ilyen ember kellene mint Önök! Folyamatos nézőjük vagyok és a mostani adásukban ( 4. évad 1. adása ) megtetszett a fürdőszobai falburkolat. Szeretnék hozzá tanácsot kérni, hogy honnan lehet ilyen PVC burkolatot beszerezni, illetve hogyan lehet feltenni azt a falra. Esetleg csempére fel lehetne-e tenni. 
 
Édesanyámat szeretném vele meglepni, mert Ő sajnos nem teheti meg, hogy a felújítási költségeket állja. 
 
Tisztelettel: Ifj.Kovács András
 
Széles Miklósné  2013.01.13. 10:10 
Tisztelt Élomépítők! Ápolónőként nagyon sok szenvedéssel találkozom naponta! Naponta túl kell élni,hogy mennyi a tragédia, tragikus élet. Mégsem lehet "hozzá edződni". Minden adásukat végig könnyezem. Nincs szebb, nemesebb annál amit önök tesznek a családokért! Mi is segítünk amennyi erőnkből telik, de hol van az az önök munkájához képest! Köszönöm. Tisztelettel Széles Miklósné
 
Szépréti Zoltánné  2012.12.20. 12:18 
Tisztelt Álomépítők! 
Szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni az egész Stábnak, és gratulálni a sikeres Álomépítésekhez! 
Sajnos nem rég óta nézem a műsorukat, mert nem volt kábeltévénk és a többi nem sugározta az adásukat. 
Gratulálok a munkájukhoz, sok rászoruló családnak segítenek! 
Bár mi is csak egy lakókocsiban élünk 5-en, azért nem panaszkodom! Nagyon sok olyan ember van, aki még ezt sem engedheti meg magának és albérletben él. 
Még egyszer gratulálok Önöknek és további sikeres Álomépítést!! 
Üdv! 
Éva
 
smuel david   2012.12.16. 20:30 
Engedjék meg, hogy tiszta szívemből gratuláljak amit lattam a mai musorukban az meg renditett és szivhezszolo volt ahogy segitettek egy lelegeztetön élö kisfiun .....mégegyszer fogadják tiszta szivbol jovo köszöntésemet
 
Judit  2012.12.16. 20:09 
Tisztelt ÁlomÉpítők!Néztem a mai műsort is és sírtam mint mindig.Az nem igaz,hogy az emberek lelketlenek, íme a bizonyság ez a műsor.Ennyi fiatal ember ennyi segítőkész ez nagyon szép és megható.Mást nem is tudok kívánni csak kitartást, erőt és egészséget,hogy nagyon sok családnak bearanyozzák még az életét.Kívánok Önöknek KELLEMES BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPET ÉS EREDMÉNYES BOLDOG ÚJÉVET.
 
Horváth Éva  2012.12.11. 19:34 
Kedves Álomépítők! 
 
Nagyon örülök, hogy itt Magyarországon is élnek ilyen nagyszerű és nagylelkű emberek mint Ti és természetesen a mögöttetek álló cégek. Nincs olyan adás ami ne csalna a szemembe könnyeket. Nincs arra szó, amit Ti tesztek. Visszaadjátok embereknek, s főként gyermekeknek a reményt arra, hogy igenis van értelme segíteni másokon, igenis vannak önzetlen jó emberek! Folytassátok a küldetéseteket és biztosan tudom, az élet százszorosan megadja nektek a hálát mindezért. Három csodás, okos kislány Édesanyja vagyok, egyedül nevelem őket és talán azért is érzem át annyira mit is adtok ezeknek a bajba jutott családoknak, mert én is most veszítettem el a házunkat, otthonunkat. Nem tudom még merre és hová tart kis családom útja, de egy biztos, együtt maradunk amíg csak élek. További sikeres küldetést Álomépítők!
 
Bea  2012.12.10. 09:26 
Kedves Álomépítők! 
Az előttem szólók már minden szépet elmondtak Rólatok, igazából nehéz szavakat találni arra, amit Ti csináltok, a mai világban kevés az ilyen EMBER, mint Ti és a Csapatotok. Mindig figyelemmel kísérem a műsorotokat, egyszerűen csodállak Benneteket. Tudom sok a jelentkező, sok a bajba jutott ember, figyelni fogom a lapotokat, mert talán nekem is sikerül jelentkeznem és általatok örömet szerezni egy ismerős családnak. Csak gratulálni tudok Nektek, és kívánok további sok sikert, kitartást, legfőképpen egészséget! Kívánok még egyszerűen mindent. Jót és Szeretete! Bea
 
Kata  2012.12.06. 18:25 
Csodálatos dolgot tesznek! Remélem nagyon sokáig láthatjuk a műsort. További sikeres munkát, boldog Karácsonyt kívánok a CSAPAT minden tagjának!
 
Hamar Mária  2012.12.02. 20:05 
Gratulálok a műsorhoz!!!!!!!Igazi angyalok vagytok!!!!!!!!!!!!
 
Sárköziné Ági   2012.08.21. 10:55 
Tisztelt Álomépítők! Nagyra tartom, amit csinálnak az emberekért, akik nagyon rossz helyzetben vannak. Jó pár adást láttam és most is átnéztem párat. Nagyon együtt éreztem azokkal az emberekkel, akiknek az életük függött azon, hogy az Álomépítők csapata az Ő nevüket sorsolja ki a "kalapból." Gondolom, nagyon sokan jelentkeznek Önöknél ebben az eladósodott világban! És a lakásából majdnem kitett ember, aki CSODÁT remél Ír önöknek. Kívánom, hogy minél több Média kitüntetésük legyen!
 
G. József  2012.08.12. 21:29 
Az emberek többségének csak álom egy ilyen átalakítás, de már nézni is jól esik, amit Ti csináltok. Ne hagyjátok abba! 
üdv: egy hétgyerekes család fenntartója
 
Csörgő Szilvia  2012.06.10. 00:27 
Kedves ÁlomÉpítők!!! 
 
Gratulálok, a műsorhoz, valamint az elért eredményekhez, mely segítségével sok sok embertársunk életét boldogabbá és szebbé varázsoltátok, s remélem a jövőben még folytatódni fog a műsor! A műsor sok ember számára megmutatja az emberek nehéz sorsát, mely arra sarkal bennünket, hogy igenis segítenünk kell, hogy mások életét jobbá tegyük. Számomra pozitív volt, hogy igenis vannak odaadó segítőkész emberek, melyekből manapság már egyre kevesebbet találni. Ilyen emberekért érdemes élni, mint ti vagytok és mindazok akik önzetlenül segítenek másokon. Kívánom, hogy minden nehéz sorsú emberkének szebb és boldogabb jövő elé nézhessenek!!!
 
Csordás Krisztina  2012.05.30. 12:59 
Nagyon jó a műsor, gratulálok a csapatnak, hogy milyen szép házakat építenek és hogy mennyi rászorulón segítenek. Bár "még csak" 18éves vagyok én is szívesen segítenék. Minden álmom az, hogy segítsek a rászorulónak és az hogy külső-belsőépítész legyek :) sok sikert kívánok a további munkákhoz!! Ha lehet jelentkezni rám is lehet számítani!! :)
 
Györgyi  2012.03.18. 10:00 
Gratulálok a csapat minden tagjának nagyon örülök hogy létezik ilyenfajta segitség a rászorulo családoknak és hogy már nagyon sok családon segitettetek ezt öröm látni én is szivesen benne lennék egy ilyen csapatba bárcsak segithetnék jó látni az örömmel teli arcokat. ha majd lehet jelenkezni én is fogok bisztosan. kivánok nektek még sok munkát hogy sok-sok örömet tudjatok okozni. Kitartás mindenkinek...::::)))
 
Eliána  2012.02.21. 15:22 
Kedves csapat.Gratulálok a munkáikhoz.Megható nagyon.Remélem lehet majd valamikor jelentkezni mert a páromnak( rákos beteg) és családjának szüksége lenne a segítségükre.Figyelni fogom az oldalt.jó lenne boldognak látni őket.
 
Bálint  2012.01.13. 16:25 
Kedves ÁlomÉpítők! 
 
Gratulálok még egyszer a műsorhoz és az Etna Kft-nek is. 
Minden tiszteletem az Etna kft-é hogy 18 rászorult és 2 közintézménynek segítettek.Nyíregyházán nagyon de nagyon szeretik az Álomépítőket.Kár hogy még nem voltak nyíregyházán mert szívesen mennék önkénteskedni. 
És remélem Nikosz is néha beleolvas a hozzászólásokba.Tehát még egyszer gratulálok az Etna Kft-nek 
 
Üdvözlettel:V.Bálint
 
ferenc  2012.01.05. 16:27 
Tisztelt Álomépítők! 
Gratulálok,hogy ennyi családnak segítettetek és gratulálok a szép házakhoz!Minden tiszteletem a tiétek!Az Etna kft. is egy mestermű.Nagyon szeretem az egész műsort!Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek!
 
Ilona  2011.12.31. 08:38 
Kedves Kate, Nikosz és Sándor! 
 
Az elmúlt két évben sajnos nem tudtam Rólatok, elkerülte a figyelmemet ez az adássorozat.  
A karácsonyi Nők Lapja egyik cikkét olvasva ismerkedtem meg Veletek és az általatok felvállalt "álomépítéssel". A karácsonyra férjemtől kapott laptop segítségével (ez az én álmom volt) azonnal látni szerettem volna, hogyan és kiken tudtok segíteni. Az ünnepek közötti néhány napom azzal telt, hogy megnéztem az összes műsorotokat. Nagy örömet szereztetek nekem, és csodállak Benneteket. Úgy gondolom, nehéz feladatot vállaltatok magatokra. Nemcsak fizikailag megterhelő ez a munka, hanem idegileg is nagyon stresszes lehet. De ami érzésem szerint a legnehezebb, az a sok gond, baj, kilátástalan, nehéz helyzet, amivel találkoztok a beérkező segítséget kérő levelekben, majd a valóságban, amikor a kiválasztott családdal személyesen is megismerkedtek. Csodálom lelki erőtöket, kitartásotokat, tudásotokat, s azt a csapatot is, akiknek a segítségével dolgoztok. Köszönet a szponzoroknak, az önkénteseknek és mindenkinek, akik ebben rész vállaltak!!! 
Magamról csak annyit, hogy kb. 15 éven keresztül a barátaimmal mi is megpróbáltunk egy álmot valóra váltani. Ez pedig az volt, hogy egy vidéki kistelepülést megmentsünk a az ellehetetlenüléstől. Így sikerült a templomunkat megmenteni az összedőléstől, életben tartani az iskolánkat, működtetni a művelődési házakat. De a minden megoldott probléma helyett újabbak jönnek. Ezért lehet, hogy egyszer megkereslek benneteket kéréssel is. 
Most azonban csak gratulálni szeretnék Nektek!!! És KATE, NIKOSZ, SÁNDOR csak így tovább!!! 
Szeretünk BENNETEKET!!!
 
Szakonyi Ferenc  2011.12.29. 14:43 
Igen Tisztelt Álomépítők Stáb Engedjék meg, hogy az utobbi adások révén szolhassunk hozzá a műsorhoz. Végig olvastam a hozzászólásokat. 
Nagyon nehéz az írottak után bár mit is írni, de szívből kivánok a családom nevében is az önök önzetlenségüket dicsérni. Olvasva a támogató listát önekik is kijár a megbecsülés, elismerés. Azt kívánjuk, hogy a szép sikert, átélést, melyet megtapasztalhattak legyen részük 2012-ben is. Nagyon remélem több és magasabb fórumon is elismerésre talál a sokunkból könnyeket kicsalogató filmek láttán az önök elismerése. 
Magyarországnak sajnos még sok, ilyen támogatóra van szükség... 
Isten éltesse Kedves Mindnyájukat. 
Gratulálunk és hasonló sikereket kívánunk BUÉK
 
balint  2011.12.25. 20:56 
Kedves Álomépítők! 
 
Gratulálok a szép munkákhoz (házakhoz).Még jobb műsort nem láttam!! 
Az Etna Kft is egy csodálatos cég!Tehát az egész műsor és az egész Etna Kft egy gyönyörűség! 
 
 
Andrea  2011.12.17. 22:03 
Tisztelt Álomépítők!!! 
 
Minden tiszteletem az önöké amiért ilyen nemes célokat visznek végbe és mások álmait teljesítik ez kimondhatatlanul becsülni való. Kívánom hogy a továbbiakban minél több családnak tudják az álmaikat felépíteni és ehhez rengeteg erőt és egézséget kívánok!!!!!!!!!
 
Kunu Kenke  2011.12.17. 19:01 
Hát ti angyalok vagytok !!Gyönyörű ajándékot a kapott a család nektek és másoknak köszönhetően !Remélem,hogy jövőre is lesz lehetőség folytatni.Így is sok ember zárt benneteket a szívébe,de talán még többen is lehetnek majd !?Az az önzetlen segítőkészség amit ti mind annyian bizonyítottatok,páratlanul szép dolog !!!Magyar Ország büszke lehet rátok !!!Valamint én magam is megköszönöm,hogy segíthettem,és remélem újra és újra megtehetem !? (tetőfedőnéni )
 
Vannai József  2011.12.15. 15:39 
Egyszerűen könnyeket csal a szemembe, mikor a műsort nézem a családdal egyűtt, nagyon nagy munka amit ti végeztek, és az anyagi feláldozás példaértékű számunkra. Ehhez csak tiszta szivböl kivánunk nektek sok kitartást, eröt, és egészséget. A Vannai család Vecsésröl...
 
Mucika  2011.12.11. 17:00 
Kedves Álomépítők! 
Gratulálni szeretnék önöknek ehhez a műsorhoz.Fantasztikus!!!  
 
István  2011.12.11. 14:22 
Álom Építők ! 
 
Minden héten alig várom hogy hagy láthassam azt a kis boldogságot amit ti visztek az embereknek, és azoknak a családoknak akiken segítetek, és a nézőknek akik néha elkeseredne tekintenek a jövőbe, hogy nincs segítség, és akkor ti reményt és egy kis utat mutatva adjátok azt az embereknek hogy igen is van remény csak hinni kell!! 
2011 az Önkéntesség Éve !! Így hát jómagam, és pár barátom akiket megkértem szívesen segítettünk és tettük kicsit szebbé a világot, és láttuk azt a csodát amit mi úgy hívunk szeretet és mosoly!  
 
 
Boldog az, aki otthon boldog. 
Lev Tolsztoj 
Üdvözlettel István.
 
Sebastian  2011.12.05. 15:56 
Nagyon szeretem ezt a műsort, minden héten csak ezt várom, hogy nézhessem online! 
Van hogy egy régebbit nézek vissza, de képes vagyok újra és újra megnézni. 
Gratulálok a műsorkészítőknek és műsorvezetőknek! 
Remélem lesz Álomépítők3 is és sok hátrányos helyzetű magyar (állampolgáron) családon tudnak segíteni! 
 
Sebastian Ausztriából 
 
Kiss Sándorné  2011.12.02. 10:09 
Nagyon jó volt a 2011 11 01 -én adott műsor ,sikerült az egészet végig sírnom . Nekem is autisták az ikreim . Igen meghatóan érintett ! Most lesznek 5 évesek , a neheze még ezután lesz. Még több ilyet kellene mutatni az embereknek !
 
Rozál  2011.11.25. 08:10 
Nagyon jó volt látni, milyen szép otthont varázsoltatok a Kőrösi családnak. Ők érzelmileg, Ti fizikailag teremtettétek meg azt a picike békés szigetet, ahol öröm lehet felnőni:-)
 
Edina  2011.11.20. 17:21 
Még valami! Kedves András, az amerikai változatban az is egy különbség, hogy ők kevésbé ítélik el egymást...mindenkinek joga van olyan életet élni, amilyet szeretne és ahhoz is, hogy valóra váljon az álma, hogy megtörténjen vele a csoda :)
 
Edina  2011.11.20. 17:08 
Nagyon jó, hogy van egy ilyen műsor. Ritkán nyer betekintést az ember ilyen nehéz sorsú emberek életébe, és így nem is tudja elképzelni milyen életet élnek. Felemelő érzés lehet, hogy segítetek nekik és ösztönzően hat másokra is, hogy segítsenek, ha módjukban áll. Minden elismerésem, sok sikert a jövőben is.
 
Rónay Gábor  2011.11.11. 12:05 
András hozzászólásához.  
 
Nézd vissza azt a részt csak nyisd ki közben a szemed és a füled. Tudom hogy az emberek már csak a nyilvános fingást és okádást hallják / látják meg, ezért kell az ilyen műsorokat ébren nézni. Nyitott szem , fül , agy. Szóval nézd vissza és akkor kiderül hogy a hölgy nem nyakra - főre szülte a gyerekeket..... Remélem a műsor készítői is szűrik az ilyen jelentkezőket hiszen az amúgy jogos hozzászólásodban jogos problémára hívod fel a figyelmet ellenben a jelek szerint ennél a műsornál odafigyelnek (ÉS FIGYELJENEK IS ODA ), hogy a műsor ne ezt súgalja.
 
Rónay Gábor  2011.11.11. 11:56 
Roppantul örülök, hogy a sok idióta amerikai műsorból végre valami értelmes is elért hozzánk immár a második szériával. Az elsőt is kötelezően nézendőnek éreztem hiszen kifejezetten \"üdítő\" volt a műsor méltán emelkedett ki más csatornák által jelzett a vámpírt, tahó világot, gigasztárokat és más gagyi műsorok közül. 
A műsor vezetői/készítői és munkásai előtt le a kalappal! A legutóbbi adásban (2011.11.10) látott vállalkozó aki a fémszerkezeteket ajánlotta fel külön meghajlás.  
 
Valamint minden támogató nagylelkűségéről ad tanúbizonyságot minden egyes részben külön köszönet érte azt gondolom ennél jobb reklám nem is kell a vállalkozásaiknak ezt biztosan nem kapcsolja el senki és cégük is megmarad a köztudatban! 
 
Jó látni, hogy egy ilyen műsor mennyire megmozgatja az országban a jóérzésű embereket és szívesen felajánlom segítségemet a műsor 3. szériájához, remélem lesz ilyen! 
 
Köszönettel ehhez a műsorhoz ami messze kiemelkedik a közcsatornák agypusztító és felháborító kínálatából!
 
Kata  2011.11.06. 17:34 
Muszáj minden adást megkönnyeznem?Nagy dolog,amit csináltok,boldogságot,egy jobb élet kezdetét adjátok és ami nagyon fontos:nem ítélkeztek - ki,miért,mennyi gyereket vállalt - ,mindannyiótok szemében látom az örömet visszatükröződni.Szívesen segítek bármiben,további sok sikert!
 
kunu lenke  2011.11.06. 11:44 
Jó volt nézni , (film)és olvasni a hozzászólásokat is.Sajna néhány embernek igazat kell,hogy adjak ha felelőtlenül szül 4-5-6 vagy több gyereket is ,és így később tartja a markát, és segítséget vár ,hogy akkor gondolkodhatott volna ........!!De ettől függetlenül jó tudni,hogy vannak önzetlen segítőkész emberek,mint ti is.Megható ,szívszorító, és jó érzés az amikor másoknak segíthetünk mert aki kapja és adja azok kedves szeretetre méltó emberek!!Én is ha tehetem segítek másoknak,mert jó érzéssel tölt el!Örülők,hogy akadnak még LOVAGOK mint ti is Gratulálok és sok sikert a továbbiakban.
 
Ibolyka  2011.11.04. 16:21 
András 2011.11.04. 13:17  
A tegnapi adásban szereplő nő nem kért segélyt, úgy látszik, neked elkerülte a figyelmedet, mikor erről beszélt a jegyző. Nem volt szerencséje a férfiakkal, ott maradt a nyolc gyerekkel, akik közül egyikük nem is a sajátja, hanem árva, és magához vette. Láttad a malacokat, csirkéket, a gondosan, minden használható anyagot felhasználva készítette melléképületet, ólakat? És hogy nem tud pihenni, még az ajándék nyaralás alatt is nehezére esett "csak" pihenni, és nem dolgozni? 
Megérdemelték azt a házat, hála a Magyar Vöröskeresztnek és az Álomépítőknek!
 
András  2011.11.04. 13:17 
Kritika - amerikai vs magyar produkció 
Sokat gondolkodtam azon, leírjam-e a műsorral kapcsolatos véleméynemet. 
Ami megvan az amerikaiban, minden esetben olyanokon segítenek, akik tesznek és tettek már a közösségért, ami jó példa mindenkinek. A magyar verzióról ez nem mondható el! Attól, hogy valaki felelőtlenül a semmire bevállal 5-8 gyereket és azokon segítenek azt sugallja: ne gondolkozz előre, ne döts felelősen, majd úgyis jön valaki, aki kihúz a slamasztikából. Igaz, azon kívül, hogy 2-4 apáról szült egy rakás gyereket a szegénységbe, a semmi közepére, ezek az emeberek semmit nem tettek! A gyerekeket persze sajnálom, hogy ilyen szüleik vannak, de akkor sem tartom fairnek. 
Ezért inkább az amerikai verziót nézem, mert úgy gondolom, nem a poszszocialista gondolkodásmódot kellene erősíteni. 
 
Ettől függetlenül a munkájuk becsülendő, nagy szakértéssel és odaadással végzik.
 
Dombai-Bálint család  2011.11.03. 23:18 
Sziasztok, nagyon szép és jó amit csináltok! Mindig nézünk benneteket! Hasonló ugye mint az amerikai házépítős műsorok, csak ezt kevesebb cifrasággal és körítéssel , de sokkal szívhez-szólóbban és szerethetőbben csináljátok! 
Nagyon sok támogatót és lehetőséget kívánunk nektek, hogy minél több családon tudjatok segíteni!
 
Ibolyka  2011.11.01. 11:18 
Kedves Álomépítők! 
Rajongó vagyok, de nem ömlengek most. 
A 2. évad 2. adásával kapcsolatban szeretnék szóvá tenni valamit. 
Nagyszerű, hogy a 8. kerületi polgármester felajánlotta BÉRBE ezt a lakást, és azt mondta a szájával, hogy a piaci bérleti díj harmadát kérik a családtól. Ti meggyőződtetek róla, hogy ez pontosan hány forint, és hogy tudja-e majd az anyuka fizetni? És hogy mennyi ideig marad ennyi a bérleti díj?  
Tudom, hogy ez is nagy dolog, csodás lett a lakás, de mégsem az övék..... Nem titeket becsmérellek, kérlek, ne sértődjetek meg, csak olyan felemás érzéseim vannak, mikor a többi családnak mind saját ingatlant sikerült összehoznotok, itt most csak egy önkormányzati albérletről van szó, aztán ha nem tudnak fizetni, jön a kilakoltatás. Bevallom, azt vártam, hogy a végén a polgármester közli, hogy örökbe övék a lakás.  
Remélem, nyomon követitek a család sorsát!
 
Ibolya  2011.10.31. 12:04 
Kedves Álomépítők! 
 
Nagyon tetszik a műsor, és a végkifejlet főleg! Most találkoztam vele , végre a külföldi példára nálunk is elkezdődik az egymáson való segítség! 
Példa értékű amit csináltok, bár többen lennének , hozzátok hasonló segítő szándékkal. 
Mindjárt figyelmetekbe is ajánlanák egy fiatal párt, két pici gyermekükkel nagyon nehéz körülmények közt élnek. 
Kérlek benneteket a következő kiválasztásnál ők is kapjanak lehetőséget, a szebb , boldogabb élhetőbb élethez! Megérdemlik!!! 
 
Sok sikert a munkátokhoz!
 
Egy a sok közül  2011.10.31. 05:05 
Üzenet egy Porszemnek: (: ! 
 
Egyszer a sivatagban is elered az eső! 
 
 
Kitartás, szép napot (:
 
Egy a sok közül  2011.10.31. 04:39 
Heló ÁlomÉpítők! 
 
Én ma láttam először a műsorból. Ezt nem Titeket lebecsmérlendően mondom, tetszett amit forgalmaztatok, csaképp nem mondanám magam nagy TV-s nek. 24 éves srác vagyok, s vagy dolgozom majd csak pihenni van időm, vagy valami egészen mást csinálok. Jelenlegi munkámból adódóan járom egy ideje az országot, nem szokatlan az utazás. Volt már dolgom fémmel, fával, árammal vagy ecsettel, kőműves és ács mellett is dolgoztam de minden újra nyitott vagyok amit mutatnak. Ezermester nem vagyok, de igyekszem mindennel megbírkózni. 
Hasznos brigádnak tartalak Benneteket és ahogy az elmúlt hónap fórumát olvasgatom, látom van igény a munkátokra. 
Ha lesz még, és egy plusz önkéntesére is, keressetek fel! 
Jobb elfoglaltság, mint itthon nézni a TV-t (: 
Telefonszámot nem írnék ki, de az a_gyuris@hotmail.com msn címen párnaponta elérhető vagyok és ide is visszanézek még. 
Azért ezt adom meg, mert az e-mailt nagyon ritkán olvasom a sok nemkívánatos szemét miatt ami jön, nálatok meg csak lesz valaki gépén msn ha kellenék. (: 
 
Üdv:  
 
Gy.
 
hering melinda  2011.10.30. 20:26 
Kedves Álomépítők! 
Valami nagyon csodálatos amit csináltok ,amikor a külföldi csatornákon néztem a hasonló műsorokat mindig sírtam rajta valami álom tényleg. 
Sajnos az Édesanyám és a kishúgom nagyon szegény körülmények között él áram fürdő és minden nélkül tavaly elveszítette a munkáját egy betegség miatt azóta a családiból él én sajnos csak annyival tudom segíteni hogy a havi étel megveszem nekik hogy legalább az meglegyen nagyon sok helyen megpróbáltam nekik segítséget kérni de senki nem jelzet vissza ha esetleg tudtok valakit aki segítene kérlek tegyétek meg vagy adjátok tovább hátha valaki segít.Nagyon köszönöm a továbbiakban nagyon sok sikert kívánok a műsorhoz remélem még sok ember életét megtudjátok változtatni. 
 
Krisztina  2011.10.30. 18:30 
Sziasztok! 
Nagyon jó a műsor és nagyon jó hogy vannak emberek akik segítenek másokon.Remélem nekem is lesz egyszer egy őrangyalom aki segít nekünk.Én elváltam és egyedül nevelem a 9 éves kisfiamat jelengeg édesanyámékkal élünk egy 60 négyzetméteres lakásban és nem tudom hogy mikor lesz saját otthonunk hogy végre a kisfiam megint a saját szobájába tudja építeni a kisvasútját.nagyon sokat gondolkodtam hogy merjek e írni de néha nagyon kiáltástalannak látom az életünket ,mert egy fizetésből sok milliót hogy merjek felvenni hiszen azt fizetni kell és az én bérem ehhez kevés.Kérem ha tud nekünk valaki segíteni írjon  
Előre is köszönöm
 
Boldog Györgyi  2011.10.29. 00:30 
Kedves Álomépítők! 
 
 
Nagyon jó minden. Én 5 lányommal élek egyedül és a nagyobbakkal nézzük és sírunk a műsorokon!!! Örömünkben!!! 
Áldás vagytok!!! 
A gyerekekkel azt szoktuk mondani, hogy az "angyalok kezei" az ilyen emberek!!! 
Mi jól vagyunk és én ha egyszer lenne egy szuper vállalkozásom és cégem, 
biztosan én is szponzor és támogató leszek!!!! Ezért érdemes gazdagnak lenni!!!! 
 
Még csak azt kérdezem, hogy az IKEA nem segít nektek??? Az egy olyan szép és kulturált hely, és a svédek és a többi skandináv nép szociálisan nagyon érzékenyek!!!! Csodálkozom, hogy az IKEA nincs ott a támogatók listáján!!!! 
 
Isten áldjon titeket!!!! 
 
 
gaál gabriella Budapest  2011.10.28. 17:33 
Gratulálok a nagyon sok őszinte segítséghez!nagyon jó volt nézni a csütörtöki adást,hogy örültek a gyerekek és anyukájuk az új lakásnak.én már nem lehetek ilyen boldog a szüleim házát el árvereszték 2009-be és azóta nagypapámnál lakunk 2-szobába 6-an.most probálok segiteni szüleimnek ,hogy bövitsünk hozzá a terv rajz kész is.de egybank se tud adni hitelt tehát mi álmunk oda pedig dolgozom ki mentem ausztriába de egyedül nem megy a szüleim meg betegek nem tudnak segiteni.további szép sok munkát kivánok Tisztelettel:Gabriella
 
Csapó István  2011.10.25. 12:44 
Tisztelt Hölgyem és Uraim! 
 
Amit az Önök műsorával kapcsolatosan tudnék mondani azt az előttem 
írok már megtették. 
Őszintén gratulálok Önöknek és a többi segítőnek, nagyon jó érzés 
látni, hogy hazánkban is létezik ilyen fokú segítség nyújtás. 
Továbbiakhoz jó egészséget, sok sikert és sok szerencsét kívánok! 
 
Üdvözlettel: Csapó István
 
hamar marcsi  2011.10.24. 21:18 
Tisztelt Álomépitők!Gratuláni szeretnék a szinvonalas müsorhoz.Én mindig sirva nézzem végig.Örülök hogy van még ennyire segitrőkésze emberek.Amikor az önök müsorát nézzem ujra tudok hinni az emberekben és ujra fel éled bennem a remény hogy vannak még csodák.További sok sikert a müsorhoz.
 
Satmann-Burlovits Krisztina  2011.10.23. 16:29 
Kedves Álomépítők! Éppen a Budai családról készült műsort nézem és csak szerettem volna elmondani, hogy mennyire jó, hogy vannak még olyan emberek akik önzetlenül képesek segíteni másokon. Nagyon megható és példa értékű, hogy ilyen sokan összefogtak és támogatást nyújtottak, hogy új lakást kapjon a család. És persze külön kiemelendő az Önök munkája, ahogyan összefogták ezt a "projectet". 
További sok sikert kívánok Önöknek a műsorhoz és mégtöbb valóra váltott tündérmesét :) 
 
 
Andrea  2011.10.22. 12:38 
ŐSZINTE TISZTELETEM AZOK ELŐTT AZ EMBEREK ELŐTT, AKIK KÉPESEK SEGÍTENI MÁSOKON! 
 
Csak is kitartást tudok kívánni mindenkinek, aki rossz helyzetben van.. mint mi. Senkinek sem könnyű az élete, 24 éves vagyok, de bátran állíthatom, hogy ez a 24 év nagyon tartalmas volt. Sok mindent megéltem.. átvészeltem, de lassan.. furán hangzik, de már bele fáradok abba, hogy valami olyanért robotoljak, amit képtelen vagyok elérni. A szüleimmel élek és a kis kutyámmal. Imádom őket. Az én családomban is meg vannak a viták, mint minden háznál.. és mint a legtöbb helyen itt is a pénz az oka. Ha tehetném én visszaforgatnám az idő kerekét abba a korba, amikor a pénz még nem volt ilyen fontos, mint manapság. Amikor az ember be érte egy kis földel egy kevés állattal. Most semmi sem elég.. többet és többet akar! Én nem akarok luxus villát, kacsalábon forgó palotát.. én csak azt szeretném, ha a szüleimnek és a kis kutyámnak nem kéne télen fáznia.. ha nem kéne minden reggel úgy ébredni, hogy te jó ég.. honnan lesz pénzünk? 
Mind a hárman dolgozunk... még sem elég.. én nem akarok milliókat keresni, mint néhány köztisztviselő... nem akarok még 500 ezret sem.. én csak annyit szeretnék kapni, amennyiből tudom fizetni a számlákat és a bankot. 
 
Panaszkodom... pedig semmi jogom hozzá. Más családoknak sokkal nagyobb bajuk van, mint nekünk... én csak egy porszem vagyok egy hatalmas sivatagban... ahol soha sem akar már esni az eső. (átvitt értelemben értem) 
 
KÍVÁNOM AZOKNAK A CSALÁDOKNAK, AKIK ROSSZ HELYZETBEN VANNAK, HOGY MOSOLYOGJON RÁJUK AZ ÉG, MERT EGY MOSOLY NÉHA TÖBBET ÉR EGY ZSÁK PÉNZNÉL 
 
:)
 
Kovács Henrikné  2011.10.19. 10:41 
Tisztelt Álomépítők! 
Nagyon szeretem a műsorukat! Ha tehetem mindig megnézem. Nagyon megható, amit sok reménytelen családdal tesznek. Nem szégyen, de néha el is sírom magam. 
 
Ismeretlen Ismerős  2011.10.17. 17:04 
Tisztelt ÁlomÉpítők! 
 
A nyáron volt szerencsém megismerni azt a nyolcgyermekes családot, akinek szintén felújították a házát. Dicséretes dolog segíteni másokon, viszont azon is elgondolkoztam, hogy vajon ezek a családok képesek lesznek-e fenntartani a házat, amit nekik építettek. Gondolok itt a gáz és villanyszámlákra. Remélem, hogy igen.
 
bettina  2011.09.11. 13:48 
Kedves álomépítők! 
 
Szeretnék érdeklődni, hogy a bajóti forgatást hol tudom megnézni?? köszönöm
 
kovacs Emőke  2011.09.03. 22:05 
Én is szerem a műsort ,csodát tesznek,emberekkel!
 
trexler emőke   2011.08.31. 14:21 
nagyon szeretem a műsorotokat és sokszor megnézem őket a gépen . 
kedvencem az amelyik Igalon és Somogyfajszon történik. remélem lesz majd 
folytatása is . amikor Budapesten jártam megláttam az a lakást amit a kovács 
családnak varázsoltatok. 
 
Szerkesztő  2011.08.30. 18:31 
Kedves DM! 
 
Természetesen lehet önkéntesnek jelentkezni egy-egy építkezésre. 
Kérjük, írja meg telefonos elérhetőségét az info@alomepitok.tv címre és kollégánk hamarosan felkeresi. 
 
 
 
 
 
 
DM  2011.08.29. 22:34 
Kedves Álomépítők! 
 
Mint régi rajongója a szintén a Viasaton futó Nagy házalakításnak, örömmel vettem, hogy kis hazánkban is indult egy ilyen kezdeményezés!  
Engem leginkább az érdekelne, hogy lehetne-e jelentkezni önkéntesnek egy-egy építkezésre. Fiatal nő vagyok, tehát nem kifejezetten erős fizikumú, de kisebb munkákat szívesen vállalok.  
 
Válaszukat előre is köszönöm, további sok sikert!
 
Szerkesztő  2011.08.11. 10:29 
Kedves Schlichter Ágnes! 
 
A mostani kiválasztási folyamat lezárult, a következő felhívásunkkal pedig majd a szokásos módon, a médiában találkozhat. 
(Tv, rádió, internet.)
 
Schlichter Ágnes  2011.08.11. 09:54 
Kérdésem honnan lehet tájékozódni az új felhívásról? 
 
KEDVES ÉVA! 
MI ALBÉRLŐK,TUDOD MINDIG-MINDIG KÖLTÖZÜNK! 
AZ EMBER BELEFÁSUL! 
S MÁR NEM CSAK MI,HANEM GYERMEKEINK IS TELJESEN BELEFÁRADTAK! 
MOST 2-éve ÁLLAMI GONDOZOTTAK :( 
http://www.sch-agnes-muveszno.hupont.hu/
 
Szerkesztő  2011.07.26. 15:03 
Kedves Kata! 
 
A kiválasztási folyamat lezárult, legközelebb akkor tud jelentkezni, amikor felhívásunkkal találkozik. 
 
 
Kata  2011.07.26. 14:30 
Kedves Álomépítőt!  
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy fognak még indítani újra házfelújítást? Mert én is szeretnék jelentkezni! Hátha sikerülne, mert nagy szükség lenne rá! Kis házba nem lehet gyerekeket szülni, nevelni! 
Köszönöm! 
Üdv: Kata 
 
Éva  2011.07.11. 13:10 
Na én csak álmodozok továbbra is hiszen egyik albérlet után jön a másik és nem azért mert nem fizettem hanem az albérlet az soha nem biztos,és ezért már a bütoraim is romhalmazok!! Lesz ez még így se!!! Én nem állok neki könyörögni senkinek, hogy segítsen mindig volt,van és lesz valahogy!!! 
 
Csapó István  2011.05.16. 13:07 
 
Csak gratulálni tudok az ötletükhöz és mindahhoz amit csinálnak! 
Örülök ,hogy Magyarországon is léteznek még ilyen emberek!  
Tisztelet és elismerés Mindenkinek aki részt vesz a műsorukban! 
 
Szeretném megkérdezni, hogy milyen formában lehet segítségüket 
kérni és meddig?  
 
Üdv: Csapó István 
 
berki zsanett  2011.04.21. 14:20 
Nagyon megható a műsorotok,mindig meg szoktam nézni. Csodálatos amit csináltok minden csapattagnak erőt,egészséget és kitartást kívánok!!
 
Szabó Erzsébet  2011.04.18. 15:37 
 
 
 
TISZTELT ÁLOMÉPÍTŐK !  
 
GRATULÁLOK , 
 
és köszönöm azt a sok - sok csodát amiket csapatukkal létrehoztak !!! 
 
 
 
 
 
 
 
Szabó Erzsébet  2011.04.18. 15:37 
 
 
 
TISZTELT ÁLOMÉPÍTŐK !  
 
GRATULÁLOK , 
 
és köszönöm azt a sok - sok csodát amiket csapatukkal létrehoztak !!! 
 
 
 
 
 
 
 
Mariann  2011.02.18. 09:36 
Kedves Álomépítők! 
 
Azt szeretném kérdezni mikor indul újra az adás .Írtam önöknek segítséget kértem önöktől ,és érdekelne meddig szünetelnek. 
A műsorról csak annyit mondok példamutató az ahogy összefognak.  
Kívánok mindenkinek erőt,egészséget,kitartást ! 
Várom válaszukat .Üdv : Mariann!
 
Stál Mária Anna  2011.01.14. 20:00 
Kedves Műsorkészítők! 
 
Gratulálok mindenkinek ehhez a kezdeményezéshez,nagyon örülök,hogy hazánkban is vannak olyan emberek,akiknek fontos mások boldogulása.Már alig várom a folytatást,és remélem,hogy komolyabb publicitást kap az ügy ,és sok szponzor csatlakozik a produkcióhoz.Jó lenne,ha minden napra jutna egy epizód,hiszen annyi ember van,aki segítségre szorul-jó lenne,ha egyszer bepillantást kaphatnánk a szereplők későbbi életébe,ezzel erőt adva másoknak is-hogy van remény-még ha nagyon kevés is,hiszen a műsorba nagyon-nagy a túljelentkezés.Sok sikert kívánok az alkotóknak,erőt,egészséget nagyon sok szeretettel!
 
Balogh Brigitta  2011.01.13. 12:45 
Kedves Álomépítők! 
nagyon tetszik ez a müsor amit csináltok! 
Annyi lenne a kérdésem ,hogy hogyan mükődik ez az egész dolog mert nagyon érdekelne kérlek válaszoljatok!!!! 
Üdv:Brigitta
 
Lallácska  2011.01.12. 14:01 
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok a Szakács és a Tancsa családnak! Kívánom leljék meg örömüket a többi gyermekben, hiszen ők is rászorulnak a szülők szeretetére! 
 
A műsor készítőinek gratulálok! Továbbá engem is érdekel, hogy hogyan lehet segítőnek jelentkezni!? 
 
Üdv.
 
Szerkesztő  2011.01.10. 16:30 
Kedves Fórumozók! 
 
Sokan érdeklődtek a hiányzó ÁlomÉpítők epizódok után. 
Örömmel tudatjuk, hogy mind a 10 rész felkerült a honlapra. 
 
 
 
 
Lilla  2011.01.08. 13:14 
Kedves Álomépítők! 
A levegőbőll nyert geotermikus füttésről szeretnék érdeklődni. 
Esetleg tudnátok e részletesebb informáciot adni a rendszerről. 
Segítségeteket előre is köszönöm. 
Lilla
 
Csizmadia Ferenci  2011.01.08. 12:04 
Kedves Álomépítők! 
 
Nagyon meghatott az a hozzá állás és szeretet amit önök adnak olyan családoknak akiknek semmi reményük nincs! Úgy gondolom hogy nagyon szép dolgot csinálnak. Kívánok önöknek és mindazoknak akiknek szükségük van rá sok sikert. Örülök neki hogy családok életit mentik meg. Igazán és szívből tisztelem önöket. 
 
Üdv.: Csizmadia Ferenc
 
Izabella  2011.01.07. 21:16 
Kedves Álomépítők! 
Engem nagyon érdekelne a Somogyfajsz-i karácsonyi különkiadásban használt elektromos padlófűtési technika ami napenergiával működik. Hol tudhatnék meg többet róla? 
Válaszotokat előre is köszi
 
Berki László  2011.01.03. 13:57 
Jónapot! 
 
A Száztagú cigányzenekarból sokan nézzük a műsorukat, és gratulálunk. 
 
Szeretnénk kérni, hogy a romákkal is foglalkozzanak. 
 
Áldásbékesség 
 
Berki László
 
ceska  2011.01.02. 14:23 
sziasztok...a 8. resz hol tudnam megnezni mert mar reg ota varom es meg most sincs fent... 
 
Boldog Uj Evet
 
gykatica  2010.12.28. 01:18 
Kedves Álomépítők ! 
Imádom a műsorukat. Szinte mindig megsirat a sok szomorú történet. 
Biztos vagyok benne, hogy ennél jobb reklám a cégeknek sem lehet. 
Nem is kell a nagy reklám tábla, elég az emberi kíváncsiság is. :) 
A barátaink építkezésen gondolkodnak, figyelik nagyon milyenek az ajtók, az építőanyagok, hol lehet őket beszerezni. Engem a bútorok, anyagok érdekelnek. Kicsit sajnálom, hogy ebből keveset látni, de ezen kívül minden tökéletes. 
A magyar televízió egyik legjobb műsora. ( Sajnos nagyon szűk ez a lista. ) 
Remélem, hogy nagyon sok rész lesz még. Kívánok további sok sikert a műsorokhoz !
 
nagtim  2010.12.21. 13:24 
Sziasztok! 
A 3. részt hol tudom megnézni? 
Köszi
 
Hajni  2010.12.17. 09:46 
Nagy örömmel láttam a dec. 27-i műsorajánlót. Remélem még ezután is lesz folytatás. Köszönöm, hogy a rászorulót ajánló levelemre válaszoltak. Bízom benne segíteni is tudnak majd ennek a családnak. Áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket, az Új Évben jó egészséget kívánok mindannyiuknak sok szeretettel.
 
Jula  2010.12.16. 13:34 
Kedves "Álomépítők"! 
 
Klassz a műsor, végre. Minden közreműködőnek és szponzornak őszintén gratulálok. 
A viasat3 "álomépitők" oldala egy szégyen, olyan tipikus, látszik, hogy nekik ez nem fontos. Ez itt viszont nívós.  
A korábbi adásokat jó lenne mind látni, kivétel nélkül, ezt a készítőknek kellene tudniuk. 
 
 
Szerkesztő  2010.12.13. 15:03 
Kedves Alex! 
 
Bízunk benne, hogy a műsor készítői hamarosan rendelkezésünkre bocsátják a 8. epizódot is. 
Addig is köszönjük megértését és türelmét. 
 
 
Alex  2010.12.13. 14:54 
Hát pont a 8. adást nem sikerült megnéznem és pont ez nincs fennt hetek óta hiába várom??????
 
Edina  2010.12.12. 21:59 
Imádom a műsort, minden résznél meghatódom! 
Örülnék, ha a videótár teljes lenne és visszanézhető lenne az első 3 részu is, mert ezekről lemaradtam! 
További sikereket! 
Üdv!
 
Balázs Lászlóné  2010.12.10. 10:32 
Szeretném megkérdezni,hogy a 8.rész/Újbarok/fel lesz-e töltve, hogy meglehessen nézni? 
 
Üdv:Tünde
 
Moóri Beatrix  2010.12.03. 13:45 
Nagyon tetszik a műsorotok mikor lesz a következő ? vagy ezzel vége az álom??? házaknak. Hogyan lehet bekerülni a műsorotokba mint szponzor ?
 
Berni  2010.12.03. 10:43 
Én egy három gyermekes családanya vagyok és nagyon szívhezszoló minden egyes müsorotok! Nagyobbik lánykámmal szoktuk nézni miden egyes jócselekedetet az Álomépitőktől! Mi is épitkezünk csak nem tudjuk hol a "vége"! 
Eredményekben egészségben és kitartásban GAZDAG boldog ünnepeket, és új évet szeretnénk kivánni!
 
Ceska  2010.11.30. 15:45 
Sziasztok...szeretnem megkerdezni hogy a 8 reszt mikor lesz feltoltve...itt nalunk nem megy a viasat 3 es jo lene ha megtudnam nezni... 
 
nagyon jo a musor es sok sikert tovabra is... 
sziasztok
 
Vágyakozó  2010.11.27. 16:47 
Csodálattal néztem valamennyi részt! Ez a két utolsó, különösen megfogott. Ez a befejezés, egy igazi happy-end, a kivitelezők, partnereik gyönyörű munkát végeztek, igazi örömet okoztak nem csak a családnak, de a nézőknek is! Nem csak az én véleményem, hogy a piff puff, meg mindenféle akció film helyett, az ilyen filmek az igazi lélekemelő, nevelő, szórakoztató,maradandó élményt adó alkotások! Ilyen példák kellenek az összefogáshoz!!!
 
Forintos Katalin  2010.11.26. 18:18 
Szuper a műsor Álomépítők!!!! 
Nagy szüksége van ennek az országnak ilyen és hasonló műsorokra!!!  
Csak GRATULÁLNI tudok ehhez!!! 
Alig várom a hétfő estéket, hogy újabb álom teljesülhessen!!  
Kívánom, hogy hosszú éveken keresztül tudjatok segíteni, ehhez pedig több és több szponzor kell!! Reménykedjünk, hogy jelentkeznek akik megtehetik.  
 
Azok a csillogó gyermek szemek mindennél többet érnek!!! 
 
Jó egészséget hozzá és így tovább!!!! 
 
Kati :)
 
macika  2010.11.23. 21:42 
Egész jó a műsor, sajnálom, hogy nincs több szponzor. 
Érdeklődnék hogy a legutolsó adás mikor nézhető vissza a neten. köszi
 
gömb  2010.11.22. 22:35 
A műsor készítőinek azt kívánom, hogy sose fogyjon el a pénz, a támogatás és az őszinteség a szemükből. Köszönöm a csapat minden egyes tagjának. 
A műsor igazán emberi és igazán hiteles. Az meg már csak hab a tortán, hogy olyan képi világot mutatnak be, ami miatt már önmagáért megéri nézni a műsort.
 
ildikó  2010.11.22. 22:35 
Csodálatos dolgot visznek végig hétről - hétre !!! Sok örömet szerezzenek még sok rossz sorsú embernek !!! További Sok Sikert !!!
 
Sándor  2010.11.22. 08:20 
Gratulálok a műsorhoz. 
Nagyon szüksége volt már az országnak egy ilyen műsora.Én egy két gyerekes családapa vagyok,jelenleg én sem dolgozok sajnos az építő iparnak ez a hátránya,szeretném felajánlani a segítségem,igaz nem anyagilag.9 éve dolgozok gipszkarton rendszerekkel.Ha esetleg szükség lesz rám csak értesítsenek. 
Email címem.sando7447@gmail.com. 
 
Kitartást és sok sikert a továbbiakban az egész csapatnak.
 
Mangó Ferenc  2010.11.21. 19:29 
Kedves ÁLOMÉPÍTŐK! 
 
Hihetetlen amit ezeknek az embereknek nyújtotok!Én mint néző csak csodálni tudlak titeket.Ha Szeged környékén jártok és dolgos kéz kell csak szóljatok! 
Sok sikert,és kitartást a nehéz pillanatokhoz! 
 
Üdv:Feri
 
Csokimano  2010.11.18. 12:09 
T. R. Balázs! 
 
Kisebb lakásba költöztünk pici babával, volna kinőtt babaruhánk, pár felnőtt is, jó állapotúak, ha kapnék valami visszajelzést, hogy hova továbbítsam, szívesen megtenném! 
 
E-mail: info@mindenegyedi.hu 
 
Köszönöm! 
Üdv: Csokimano
 
Soma  2010.11.17. 20:33 
Nagyon jó a műsorotok. 
Kérdésem az, hogy mikor kerülnek fel az új részek az oldalra, illetve hol tekinthetők meg? 
Továbbra is sok erőt kívánok a munkátokhoz.
 
Gebri Katalin  2010.11.17. 11:38 
Mi is őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak.Sajnos nem tudtunk részt venni a temetésen.
 
Bettyna  2010.11.16. 21:15 
Őszinte részvétem Zitának és családjának. 
Sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakban! 
Nem utolsó sorban minden tiszteletem az álomépítőknek amit a családért és Tamásért tettek ! 
Egy édesanya
 
reni  2010.11.16. 15:23 
Kedves R.Balázs nagyon is igazad van,és szeretnék segíteni igaz,hogy nem sok mindennel tudok de egy pár játék ami nekünk már nem kell és én azt nagyon szívesen át adom másnak akinek szüksége van rá.
 
reni  2010.11.16. 15:15 
nagyon jó a műsoruk.A tegnap estét végig sírtam a kis fiú miatt sajnálom nagyon a családot.
 
tünde  2010.11.16. 14:54 
Minden tiszteletem! 
A tegnapi műsort (is) végigbőgtem!  
Nagyszerű dolog amit csinálnak!
 
Kárpáti József  2010.11.16. 13:11 
A kivitelezők nevében is had fejezzem ki őszinte részvétemet, Zitának, Péternek és nagyinak! Nagyon megdöbbentünk, megrázott és lesújtott minket is a hír, Tamás haláláról!  
 
Kárpáti József 
MAKÉSZ
 
FELHÍVÁS!  2010.11.16. 12:31 
Magyarországon rengeteg rászorult és hátrányos helyzetű család él. Nekik nem az a legnagyobb gondjuk, hogy 6 forinttal emelkedett a benzin, hanem, hogy mit fognak aznap enni. Mi panaszkodunk ha alacsony a fizetésünk, ők örömmel dolgoznának annyiért. 
 
Amikor panaszkodunk és elégedetlenek vagyunk gondolkodjunk el ezen: 
 
http://www.youtube.com/watch?v=2GphmdhLMGE&feature=related 
 
Rengeteg jószívű ember beszélget ebben a fórumban. Nem kell ahhoz pénz, hogy mi is segíteni tudjunk. Ne csak sajnáljuk ezeket az embereket, hanem tegyünk értük. Lassan itt a karácsony. A szeretet ünnepe. Biztos vagyok benne, ha itt mi fórumozók összefogunk, sok családnak és gyermeknek tudnánk mosolyt varázsolni az arcára. Mindenkinek vannak olyan ruhái, régi játékai amit már nem használ, csak a szekrényben porosodik. Sőt vannak rokonaink, családtagjaink akiknél ugyanez a helyzet. Mindenki fel tud ajánlani valamit. Nagy eredményt csak összefogásban érhetünk el. Mi minden évben szervezünk "karácsonyi mosoly" címmel adományozást a nehéz körülmények között élő családok számára. Újsághirdetésre elküldik kívánságaikat hozzánk mi pedig teljesítjük. Csatlakozzatok hozzánk és segítsünk együtt minél több családnak. A világon a legjobb dolog adni. Cselekedjünk és varázsoljunk mosolyt a kilátástalan helyzetben lévő családok és gyermekek számára. 
 
Kérlek kommentáljátok a leírtakat és mielőbb szervezzük meg a gyűjtést. 
 
 
Többen többet érünk! 
 
R.Balázs 
 
MÁLINDA  2010.11.16. 11:26 
Sziasztok. Valami fantasztikus hogy itt nálunk az országban ahol ennyi nehéz sorsú család él,létre tudott jönni ez a műsor! EZ EGY CSODA! Kedvenc műsorom volt a nagy ház alakitás,és most átvette ez a műsor a helyét! Nagyon szomorú volt a tegnapi müsor annyira sajnálom az ilyen sorsra jutott anyákat,akik evesztik a gyermeküket! végre jött a segitség és akkor egy ilyen tragédia közbeszól,borzasztó,hát tényleg nincs Isten(?) hogy lehet ezt egy szülőnek túlélni(?) minden részvétem az ővé!
 
Gabi  2010.11.16. 10:19 
Elismerésem a műsor szervezőinek,rendezőinek. Jó látni hogy ebben a válságos és nehéz világban még vannak önzetlen emberek. Én kívánom hogy az életben mind azt a jót és szeretetet , visszakapják ezek az emberek akik ebben a műsorban keményen dolgoznak az emberekért. A JÓISTEN VIGYÁZZON RÁJUK ÉS ÁLDJA MEG ŐKET! És végül de nem utolsó sorban Őszinte részvétem a Tomika szüleinek és családjának, borzasztóan megrázott a tegnapi adás, az élet megy tovább, és a Tomika a menyből láthatja azt a gyönyörű lakást amit kaptak az ÁLOMÉPÍTŐKTŐL kaptak. További nagyon jó munkát és kitartást, erőt és egészséget !
 
Fazekas Veronika  2010.11.16. 10:15 
Egyik nagy kedvencem volt A nagy házalakítás c. sorozat, melyben szintén nehéz sorsú családok otthonait rombolták le és irtózatosan rövid időn belül építettek egy új házat, környezetet. Áhitattal gondoltam arra, bárcsak Magyarországon is lenne ilyen műsor, annyira szívesen dolgoznék egy ilyen csapattal/csapatban ily nemes célokért! És megjelent a műsor hazánkban is, aminek igazán örültem és még színvonalas is! Talán egyszer majd együtt is működhetünk :) 
Építészmérnök kollegina
 
v.erus  2010.11.16. 08:57 
Még most is a hatása alatt vagyok a tegnap esti műsornak, nagyon, nagyon megrendítő volt, és nagyon vártam, hogy jó legyen a vége. Őszinte részvétem a családnak, szimpatikus emberek, a kisfiú nyugodjon békében. Köszönet a műsor kitatlálóinak, készítőinek, fantasztikus amit csinálnak, erőt adnak ahhoz, hogy van remény, van fény az alagút végén, ebben a lelketlen egoista világban. Minden jót kívánok midannyiójuknak!
 
Margó  2010.11.15. 23:04 
Nagyon tetszik a műsor.Én is mindig megkönnyezem a végét.Nagyon reménykedtem abban,hogy Tomi felépül,és meggyógyul.Sajnos nem így lett.Őszinte részvétem a családnak.Mi is szerettünk volna jelentkezni a műsorba,de valamiért lemaradtunk róla.Nálunk is jól jönne a segítség.További jó munkát,és munkájukra Isten áldását kívánom.Én is csatlakozom az előttem lévőkhőz,hogy igen sokan,akik megtehetnék példát vehetnének önöktől.
 
L.Gaga  2010.11.15. 22:45 
Sajnálom,hogy a mai műsor is szomorúan végződött. A műsor nézése alatt reménykedtem,hogy a végén azt mondják, x nap múlva Tomi felébredt a kómából, és haza mehetett, de pont az ellenkezője történt.:( Nyugodjék békében! Részvétem a Családjának!  
 
 
A műsorhoz gratulálok! Nagyon kellett már hazánkban is egy ilyen segítőkéz! 
 
 
Harcsás Veronika  2010.11.15. 22:44 
Itt ülök és sírok. Vártam a jó hírt a film végén reménykedtem hogy bejelentik a jó hírt. Imádkoztam hogy Ne!! Ne azt!! Mi az én kis nyűgöm ehhez képest??? Nagyon szégyellem is most magamat emiatt. Őszínte részvétem a családnak. Nektek meg ÁlomÉpítők kívánom hogy további álmokat váltsatok valóra és lássák a sok vállalkozók hogy jót tenni csodás dolog mint ahogy Ti teszitek. Nagy ölelést küldünk nektek.
 
Kiss Mónika  2010.11.15. 22:38 
Jaj istenem a szívem megszakad. Végigsírtam a műsort, és az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy happyend lesz a vége és meggyógyul a leukémiás kisfiú, a végén teljesen összetörtem.... 
Csodálatos kezdeményezés. Ennél szebb műsort még nem láttam: segíteni nehéz sorsú, szerencsétlen embereken. 
Mindenkinek kívánom aki ebbe a műsorba bekerül, hogy valóra váljanak álmai, és boldogan vehessék birtokba az elékészült új otthonukat. Jó egészséget és szebb jövőt!
 
Ildikó  2010.11.15. 22:34 
A mai adás végén megdöbbentő volt számomra az a hír,hogy Szakács Tomi a ház átadása után 3nap múlva meghalt :( Nyugodjon Békében! Sok erőt és kitartást kívánok a családnak és nektek is Álomépítők!
 
Szerkesztő   2010.11.15. 09:29 
Tisztelt Horvátné! 
 
A műsorba családot ajánlani az info@alomepitok.com címen lehet. 
 
 
Kedves Andy! 
 
A videók a Viasat3 tulajdonát képezik, az internetes oldalakra az ő hozzájárulásukkal kerülhetnek ki. Bízunk benne, hogy napokon belül publikálásra kerülhetnek az adások.
 
andy  2010.11.14. 16:22 
Mikor lesz neten az 5-ik adás???????? 
köszi.
 
Horvátné  2010.11.14. 09:43 
Hogyan tudok Önöknek nehéz sorsú, autizmussal élő gyereket nevelő családot ajánlani. Rendes, dolgos család, aki egy szoba-konyhában neveli 3 gyerekét. Sok a gyógyszerköltségük, amit gyakran a felnőttek a hasukon spórolnak meg. Számláikat nehezen fizetik ki, vizüket korlátozták...és a ház amiben élnek...siralmas.  
Várom válaszukat! Hátha kitalálhatnánk valamit...
 
Hajni  2010.11.12. 09:55 
Teljes szívemből köszönöm Önöknek,hogy ez a műsor létrejött. Azonkívül,hogy sok rászoruló embernek segítenek ráébresztenek minket "átlag embereket" bizony nekünk még jó sorunk van, nem kellene annyit siránkoznunk. Nagyon bízom benne még sokáig találnak támogatókat és Önök is bírják erővel, lélekkel . Jó erőt, egészséget kívánok mindannyiuknak, ha Kisbér környékén segítenek kérem keressenek meg önkéntesként nagyon szívesen segítenék.
 
Dpa  2010.11.11. 18:45 
Köszönöm az értesítést magamtól nem tudtam volna. 
 
További jó munkát kívánok
 
Veronika  2010.11.10. 22:13 
Tisztelt Szerkesztők...Műsorvezetők....kivitelezők..lakberendezők...és mindenki, aki részt vesz a műsorban. Szeretnék szívből gratulálni Önöknek! Azt kívánom, hogy nagyon sok támogatójuk legyen, akik anyagilag vagy eszközzel, munkával segítik Önöket ebben a nemes célban! Bárcsak az a sok gazdag ember, aki azt sem tudja mennyi pénze van, ilyenkor egy kicsi lelkifurdalást érezne és önként és dalolva felajánlaná egy lakását, pénzét, megunt szekrényét, TV-jét, ruháját. Azt kívánom, hogy aki gazdag és nézi a műsort ne tudja visszafogni magát, hogy adakozzon... 
A Jó Isten áldja meg Önöket!
 
Szerkesztő  2010.11.10. 09:26 
Kedves Dpa! 
 
Ha lemaradtál a műsorról, szombaton (nov. 13.) 16:15-kor megnézheted az ismétlést a Viasat3-on.  
 
Dpa  2010.11.09. 15:37 
Hello érdeklődnék hogy a 7.adás mikor kerül fel a honlapra mert a tv-ben sajnos nem tudtam megnézni és fontos lenne  
 
Köszönöm  
 
Amugy nagyon jó kis műsor , értelmes dolgokról szól nem ugy mint a többi 
 
üdv Dpa
 
kathy  2010.11.09. 08:46 
Kedves Álomépítők! végigkönnyeztem a műsort...minden tiszteletem és elismerésem a tiétek! Nehéz és áldozatos munkátokhoz gratulálok! Megint példamutató cselekedet tanúi lehettünk! Éváéknak egészséget és ilyen optimista, szeretetteljes életet kívánok!
 
abu noel  2010.11.08. 22:32 
a médiákban a sok értelmetlen reklám helyett ilyeneket kéne leadni 10x annyian néznék s az emberekben lenne remény tolerancia segitőkészség.persze nem a felső 10.000zerről beszéltem
 
Tibor  2010.11.08. 13:29 
Gratulálni szeretnék a műsor készítőinek, sok sikert a folytatáshoz! 
Valaki nem tudja, hogy miért került a műsor hétfőre?
 
Horváthné  2010.11.02. 17:00 
Hogyan tudok Önöknek nehéz sorsú, autizmussal élő gyereket nevelő családot ajánlani. Rendes, dolgos család, aki egy szoba-konyhában neveli 3 gyerekét. Sok a gyógyszerköltségük, amit gyakran a felnőttek a hasukon spórolnak meg. Számláikat nehezen fizetik ki, vizüket korlátozták...és a ház amiben élnek...siralmas.  
Várom válaszukat! Hátha kitalálhatnánk valamit...
 
timike  2010.11.01. 22:52 
Lemaradtam az adásról...:((( Mikor lesz kint az oldalon?
 
Ica  2010.11.01. 21:57 
Nézem a műsort, és elképedek...  
Szegény gyerek!  
Megérdemlik, hogy új otthont kapjanak.
 
Jani  2010.11.01. 21:18 
Kíváncsi vagyok ezúttal mit varázsolnak újjá az ÁlomÉpítők...
 
Gabriella  2010.10.26. 13:25 
Végre egy várva várt müsor.Ez a müsor az emberek sszivéhez szól ugyanis a mai anyagi helyzett miatt sok a rászorulo és ebben segitetek ti ..Álomépitök"nagyon szurkolok nektek ,hogy sokáig legyetek....Nagyon jók vagytok és nagyon jókat terveztek és alkotok.Jó sok munkát ....Sziasztok.
 
Lilla  2010.10.26. 12:55 
Nagyon örültem, mikor a műsor magyar verzióját megláttam. Azt hiszem példa értékű összefogásra sarkall és több ismerősöm is szívesen csatlakozna önkéntesként egy-egy építésnél!!  
Hihetetlenül jó ez a kezdeményezés, remélem nagyon sokáig fogjátok csinálni! 
Sok sikert, türelmet, örömöt kívánok, és nagyobb nyilvánosságot!!!
 
mse65  2010.10.26. 10:55 
Gratulálok a műsorhoz. Jó látni, hogy az átalakítás után mennyi boldog ember néz rátok. Jó látni a mosolygós szemeket. 
Az unokatestvéremet 5 gyerekkel hagyta el a férje. Ott maradt egy fél kész házzal. Kórházba került, de talán most már rendbe jön lelkileg. Folytatja a konyhája felújítását, de azért el kellene a segítség. 
Acsán laknak.Csodákra várni kell tudjuk, de hátha...
 
Szabó Péterné  2010.10.26. 10:36 
Sziasztok!Szerintem is szuper ez a műsor,öröm látni hogy mennyi embert tesznek boldogabbá. Jó hogy van ez a műsor legalább sok kisgyermek álmát váltják valóra.Gratulálok
 
lona   2010.10.25. 23:07 
sziasztok nagyon jó a műsor!! Nagyok vagytok csak így tovább. én is szerettem volna jelentkezni mert a családom és én nagyon sokan vagyunk egy három szobás házban de sajnos nem kerültünk be a műsorba de ez van . sajna. ha tudtok segíteni hogy hogyan jelentkezhetnénk akkor legyetek szívesek értesíteni.köszi Lona
 
kismumu  2010.10.25. 22:58 
Sziasztok! 
 
Le a kalappal! Nem tudom, hogy a műsorötlet saját-e (ha igen, külön gratula!!), de nagyon-nagyon tetszik, hogy ennyire komplex a műsor és példaértékű! Amíg csak a plakátokat láttam, arra gondoltam, na még egy lakberendező műsor és kiderült, hogy NEEEM! Csak így tovább!!!
 
Lackó  2010.10.25. 22:42 
Nem hiába mondják: A szem a lélek tükre! 
Az Önök tekintete elárulja hogy a Szívük a Lelkükben van. 
Kétszer ad ki Szívből ad! 
Sokszor ad ki a Reményt visszaadja. 
Önök nagyon sokszor adnak. 
Kívánom hogy még nagyon sok csillogó tekintetet lássanak! 
Ismeretlenül is köszönöm az érzést. 
 
 
Buha Istvánné  2010.10.25. 22:39 
Ngyon tetszik ez a müsoruk sok nehéz sorsu családnak segitenek ,meg könyezem, hova irhatnák önöknek hogy az egyik lányomnak segitsenek ,7 gyereket nevel az élet társával,nagy tisztelöjük egy nagymama.
 
Brigitta  2010.10.25. 22:15 
Sziasztok! 
Én csak annyit szeretnék megosztani veletek, hogy a műsor végét rendszeresen végig sírom....köszönöm ezt az érzést. 
Kívánok további sikereket, örömöt és mindent, ami szükséges ehhez az elhivatottsághoz:)))) 
 
ica mama  2010.10.25. 10:42 
Nagyon szeretem a műsort, nagyon tetszik. Időnként a fórumot is megnézem, meglep, milyen sok az irigy, rosszindulatú ember. Örülnünk kellene, hogy vannak olyan emberek, akik segítenek és emberfelettit alkotnak, hogy a csatorna ahelyett, hogy az amerikai sorozatot venné meg, (legkedvesebb "műsorom"),inkább erre költi a pénzt. 
Valaki azt írta, hogy az ötgyerekes anyuka soha nem dolgozott! Akkor csinálja utána! Van fogalma arról, hogy mennyi munka egy ekkora családot ellátni?! Láthatták, hogy a szekrényekben is milyen rend volt. Azonkívül a gyerekeket iskolába, óvodába indítani, edzésre vinni, hiszen nem lehet őket elengedni egyedül. 
A másik dolog az, hogy a mai világban nem könnyű elhelyezkedni egy kétgyerekes anyának sem, hát még egy ötgyerekesnek. 
Ne sajnálja senki tőlük ezt a boldogságot! Örüljünk inkább az örömüknek. 
Eddig mindegyik család megérdemelte, hogy segítsenek nekik. 
Nagyon sok erőt, egészséget, kitartást kívánok azoknak, akik ebben a hatalmas munkában részt vesznek. A Mindenható Isten áldását kívánom áldozatos munkájukért.
 
Ildikó  2010.10.24. 21:53 
Imádom a műsort!A szomszédom hívta rá fel a figyelmemet.Ott tanít az iskolában.Amit újítottak. Elejétől nézem. 
És nagyon szépen dolgoznak!Jók az ötletek. 
Meg ráadásul rászorulóknak segítenek. 
 
 
Emese  2010.10.20. 20:42 
http://www.nlcafe.hu/szabadido/20101019/csaladepites_alomepites
 
klali  2010.10.20. 09:43 
Engedjék meg, hogy tiszta szívemből gratuláljak eddigi eredményeikhez. Hétfőn láttam az Endrefalvi CSODÁT, és lenyűgözött az Önök segítőkészsége. 
Sok ilyen csodára lenne szükség. 
 
zykaty  2010.10.14. 13:13 
gratula a műsorhoz!!!  
példamutató, humánus, hol mosolyogtató, hol megríkató, de mindenképp értékes műsor!!!! 
ahogy látom, nemcsak a családok nehéz sorsúak, de a feladat sem könnyű... kitartást és minden jót kívánok úgy a csapatnak, mint a családoknak! 

 
 

Az Ön véleménye?

 
Amennyiben a műsorral kapcsolatos véleménye, észrevétele van, úgy azt itt megírhatja.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzászólása csak szerkesztőink jóváhagyása után kerül ki az oldalra!
Kérjük, minden mezőt töltsön ki!
 
Név:
E-mail (nem nyilvános mező):
Hozzászólás:
Ellenőrzés:
 Kérjük, írja a fenti ellenőrző mezőbe Magyarország fővárosának nevét!
Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a spam robotok bejegyzéseit.
 
 

Copyright © 2024 - ÁlomÉpítők